fb-logo.png

Polední menu

Pondělí

Polévka: 0,4 l Kuřecí polévka se zázvorem, rýží a jarní cibulkou

45,-

Polévka: 0,25 l Kuřecí polévka se zázvorem, rýží a jarní cibulkou

30,-

120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory (1,3,7)

129,-

120g Kuřecí nudličky s petrželovou smetanovou omáčkou a těstovinami sypané parmazánem (1,3,7)

119,-

100g Angus Farm Burger – jemně mleté hovězí maso, slanina, vejce, salát, rajče, cibule a dresink, hranolky (1,3,7)

125,-

Dezert týdne: Švestkový koláč s makovou drobenkou (1,3,7)

85,-

Úterý

Polévka: 0,4 l Krém z červené čočky

45,-

Polévka: 0,25 l Krém z červené čočky

30,-

120g Angus štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík (1,3,10)

129,-

350g Lasagne bolognese zapečené s mozzarellou, listový salát (1,3,7,9)

119,-

250g Salát z pečené zeleniny s kozím sýrem a bagetkou (1,7)

125,-

Dezert týdne: Švestkový koláč s makovou drobenkou (1,3,7)

85,-

Středa

Polévka: 0,4 l Slovenská kapustnica s bramborem a angus klobásou (7)

45,-

Polévka: 0,25 l Slovenská kapustnica s bramborem a angus klobásou (7)

30,-

120g Angus hovězí maso dušené na rajčatech s květákem zdobeným rozmarýnovou strouhankou, dušená šafránová rýže (1)

129,-

120g Krkovice pečená na hořčici a červené cibuli, červené zelí, houskový knedlík (1,3,10)

119,-

100g Angus Chilli Burger – jemně mleté hovězí maso, cheddar, salát, rajče, cibule, chilli dresink (1,7)

125,-

Dezert týdne: Švestkový koláč s makovou drobenkou (1,3,7)

85,-

Čtvrtek

Polévka: 0,4l Žampionový krém (7)

45,-

Polévka: 0,25l Žampionový krém (7)

30,-

120g Dýňové ragú s angus hovězím masem a kuskusem (1)

129,-

350g Brambory zapékané s mletým masem, lilkem, cuketou a vejci, listový salát (3,7)

119,-

250g Caesar salát s vejcem (1,3,4,7)

129,-

Dezert týdne: Švestkový koláč s makovou drobenkou (1,3,7)

85,-

Pátek

Polévka: 0,4l Květákový krém zdobený čerstvou pažitkou (7)

45,-

Polévka: 0,25l Květákový krém zdobený čerstvou pažitkou (7)

30,-

120g Hovězí maso po burgundsku s kořenovou zeleninou a žampiony, bramborové pyré (7,9)

129,-

120g Bramborové noky s hříbkovou omáčkou a kuřecími nudličkami zdobené čerstvou petrželkou a slunečnicovým semínkem (1,3,7)

119,-

70g Telecí tatarák namíchaný dle šéfkuchaře, 4ks topinek (1,3,10)

99,-

Dezert týdne: Švestkový koláč s makovou drobenkou (1,3,7)

85,-

Přejete si dostávat polední menu na každý týden do Vašeho e-mailu? Zadejte Vaší e-mailovou adresu níže do formuláře.

 

spacer-home.png